Nieuws

april 2020

De laatste tijd is gebleken dat rondom Corona nogal eens stemklachten ontstaan. Een aantal collega's hebben een aantal mogelijke oorzaken samengevat en uitgewerkt in onderstaande video, met een aantal eenvoudige tips wat je zelf kan doen om je stem te verbeteren.

Dank aan Hanneke Bax, Ilse Heus en Lotte Pas voor deze video en Lynke Wiersma, Froukje Verdam en Hans Mahieu voor het meedenken over de mogelijke oorzaken van stemklachten bij corona!

Mijn advies blijft echter wel bij stemklachten om daar niet te lang mee te blijven rondlopen en te voorkomen dat er blijvende schade ontstaat. Let op de stemsignalen en zoek professionele hulp! http://www.stemsignalen.nl/57-praktijk-stemsignalen

https://www.youtube.com/watch?time_continue=308&v=26uDCWTqjPI&feature=emb_logo
Geüplaod via YouTube COVID-19 Stemklachten bij Corona

januari 2020

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/pati%c3%abnt-moet-mogelijk-bijbetalen-voor-sommige-medicijnen/ar-BBZnnA7?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

DEN HAAG (ANP) - Patiënten moeten volgend jaar mogelijk bijbetalen voor medicijnen die ze vergoed krijgen. Dat wordt voorlopig niet meer dan 250 euro per jaar, schrijft minister Bruno Bruins (Medische Zorg) aan de Tweede Kamer.

 
 

Kunt u eerst inloggen?

Naam

  

Naam